Ik ben Lianne

 OVER MIJ 

Over mij.PNG

Nieuw kleurtje, nieuwe tafel, nieuwe lamp, tweedehands kast... Al héél lang ben ik bezig met interieur. Tot een tijdje terug vooral mijn eigen interieur. Maar het kriebelde. Ik wilde wat groter denken, kwam erachter dat ik best wat ruimtelijk inzicht heb. Begin 2020 heb ik dan ook mijn opleiding tot interieurontwerper afgerond. Ik heb van mijn hobby mijn vak gemaakt en dat vind ik fantastisch! Ik bedenk concepten, houd rekening met lichtinval, deel ruimtes opnieuw in als dat leidt tot een fijne plek voor jou, ik volg trends en combineer die graag met tijdloze items. Zo kan jouw interieur er weer een flinke tijd tegenaan!

Wat ik het mooist vind aan interieurs ontwerpen? Dat ik samen met jou, mijn klant, kom tot een plek die past. Een fijne plek die goed voelt. Het is zo belangrijk dat de sfeer in een ruimte bij jou past! Of dat nu thuis is, of op het werk. Dat is altijd het doel van mijn ontwerpen.

Ik werk graag op een persoonlijke manier samen met jou als klant. Op verschillende momenten kijken we of wat we onderweg bedenken nog klopt bij wat we voor ogen hadden. 'We', inderdaad. Want om te komen tot een plek die goed bij jou past, is samenwerken de 'sleutel' tot jouw nieuwe plek.